Sunday, August 30, 2009

Hot, hot, hot!

Viikonlopun rauha tuo jalleen blogin aareen. Taalla on talla viikolla ollut alyttoman kuumaa! Paivittain on liikuttu siina 40 asteen paikkeilla, joinakin paivina on menty parilla asteella ylikin. Ehka olettekin siella koto-Suomessa lukeneet Kalifornian metsapaloista, se on taalla ihan totisinta totta. Toissapaivana englannintunnin jalkeen kun astuin ulos luokasta, kaikki naytti ihan keltaiselta! Tunne oli, kuin olisi laittanut keltaiset aurinkolasit paahan, ihmiset ja ymparisto olivat kellertavia. Taivas oli vaalean oranssi ja savunhajun pystyi tarkasti haistelemalla tuntemaan sieraimissa. Skandinaavissa tallainen naky toi mieleen lahinna apokalyptiset tunnelmat, mutta tama on kuulemma ihan normaalia metsapalokaudella. Samana paivana jenkkifutisharkat siirrettiin sisatiloihin ilmanlaadun takia. Talla hetkella palot ovat ehka noin 25km paassa meidan kotoa, mutta aitiakin ajatellen sanon, etta eivat ne tanne luultavasti ylety, asumme aika vihrealla seudulla. Eilen taivaalla nakyi kauempana oikein kunnon savupilvi, naytti vahan samalta kuin tulivuorenpurkauksen tai kunnon jytypommin jalkeen.

Keskiviikkona jenkkifutisharkat pidettiin kotikentallamme College Of the Canyons:in tekonurmella. Treenit olivat normaalista poiketen illalla ja paasimme harjoittelemaan valojen alla. Wednesday Night Lights ja iso tyhja katsomo saivat jo pumped up fiiliksen aikaan, en malta odottaa ensi perjantaihin, jolloin on ensimmainen peli!

Amerikkalaisiin bileisiin on paassyt myos tutustumaan, kuva viime viikonlopulta. Bileet olivat parin korttelin paassa, puoliksi pihalla ja puoliksi umpikuja kaantopaikalla.

No comments:

Post a Comment