Friday, August 21, 2009

Koulukiireita ja muuta kivaa


Pitkasta aikaa istun blogia kirjoittamassa, voin kertoa etta paivat ovat sujahdelleet ohi hyvin nopeaan tahtiin ja kiiretta pitaa useasti. Koulu alkoi 13. paiva, joten viikon verran olen kuluttanut yhdysvaltalaista koulunpenkkia. Varmaan kolmena aamuna olen myohastynyt erinaisista syista, taytyy koettaa skarpata. Itse oppitunnit ovat aikalailla samanlaisia kuin kotosuomessa. Sain onneksi mukavia opettajia, joten tunneilla ei yleensa ole tylsaa. Erityisen hauskaa on aina American Government tunneilla, joita vetaa Mr. Ishimoto. Ishi on sellainen lahes kokoajan naurava japanilaisen nakoinen energinen vitsimasiina. Tiistaina on koe USA:n osavaltioista ja niiden paakaupungeista. Talla viikolla olemmekin joka paiva katsoneet luokassa vahintaan kaksi kertaa taman opetusvideon: http://www.youtube.com/watch?v=eAII411eqPg.


Tuossa vieressa on kuva Six Flags Magic Mountain -nimisesta huvipuistosta, jossa kavimme viime sunnuntaina. Uskomaton paikkka, uskomattomia vuoristoratoja.

Koulun ohessa, tai oikeastaan jo hieman sita ennen, alkoivat myos jefuharkat. Koulupaiva kun loppuu kahdelta, siirrymme vain pukusuojiin kiskomaan varusteita paalle. Odotin, etta taalla pelataan kovaa, taidolla ja vauhdilla ja kaikki odotukseni ovat kayneet toteen. Vertailukohtana kotimaahan voin sanoa, etta treenaamme joukkueena enemman paivassa kuin treenasimme Suomessa kokonaisessa viikossa! Treenit kestavat yleensa nimittain noin nelja ja puoli tuntia. Kello on siis yleensa noin seitseman, kun saavun koululta kotiin. Treenaamme kuusi paivaa viikossa ja voin sanoa, etta silta se tuntuukin sunnuntaina.


Hart High Schoolin jenkkifutisohjelma on ollut seudun eliittia ja se nakyy kaikessa. Joukkueessa on n.50 kaveria ja meita valmentaa kuuden henkilon tiimi. Rima ja tavoitteet ovat seka valmentajilla etta pelaajilla korkealla, eika loysailya katsota hyvalla. Meilla on joka paiva lounastunnin aikana videosessio, jossa pyritaan analysoimaan mita pitaa parantaa. Joukkueessa on onneksi tosi hyva henki ja meilla on hauskaa treeneissa ja niiden ulkopuolella. Jenkkifutisjoukkueeseen menemisessa on ollut sekin hyva puoli, etta sielta on saanut aimo kasan hyvia kavereita. Ne ovat taas esitelleet omille kavereilleen ja niin edelleen.

3 comments:

  1. haha! ton videon ku joutuu katsomaan joka päivä pariin kertaan ni luulis ärsyttävän jo niin paljon että varmasti jää mieleen :D ...eli kokeen pitäis mennä siis puhtaasti läpi ;)

    Siellä taitaa olla muutenkin aika loistavat fasiliteetit jefun treenaamiseen..Dummyt ja kelkat arkipäivää, täällä niitä taitaa olla hädin tuskin vaahteran jengeillä. Ei muuta ku roppakaupalla tsemiä treeneihin! :) Koskas teillä siellä pelit muuten alkavat?

    -Sammy-

    ReplyDelete
  2. Kyllä rokkaa! =) pidä sitten Suomenkin lippu korkeella ;=

    ReplyDelete
  3. Joo, tuota videota tuli katsottua tosiaan MUUTAMA kerta ja loppujen lopuksi kokeesta tulikin taydet pisteet! :D

    Oikeassa olet jefuolosuhteista, ne on kylla loistavat. Meilla on mm. 6 valmentajaa, kelkat ja vermeet. Etta ei se siita jaa kiinni, pitaa vaan jaksaa painaa :) Eka peli on 4. syyskuuta, eli ensi perjantaina!

    Ja Joonas, tokihan se siniristilippu lepattaa aina korkealla :)

    ReplyDelete