Friday, September 25, 2009

Nopeasti kuulumisia

Terve!


Nopeasti paivittelen kuulumisia ennen kuin lahden taas perjantai-illan valojen loimotukseen. Taman viikon peli on ns. homecoming game, jolloin mm. vanhojen koulun oppilaiden toivotaan tulevan katsomaan pelia. Odotamme siis suurta yleisoa ja hyvaa tunnelmaa!


Viime viikon pelireissu Righettiin oli monessa suhteessa varsinainen seikkailu: ensinnakin toinen busseistamme hajosi matkalla. Olin siina ehjassa bussissa. Harmi sinansa, koska toisessa bussissa olijat paasivat puoleksitoista tunniksi makoilemaan laheiselle hiekkarannalle. Peli meni kuitenkin hyvin, kaikki paasivat perille. Takaisintulomatka olikin sitten vahan epamukavampi, en ollut varannut kuin t-paidan ja bussin ikkunoista kavi kylma honka kuin jaamiehen suusta. Jostain kumman syysta tama peli oli viela jarjestetty torstaille. Seisoimme koulun parkkipaikalla kahdelta aamulla, tietaen etta seuraavana paivana on heratys kouluun seitsemalta. Ei ollut hyva yhdistelma, ja olinkin alkuviikon flunssassa.


Talle viikonlopulle on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmaa: tanaan homecoming-peli, huomenna asiaan kuuluvat homecoming tanssiaiset, ylihuomenna NFL-peliin! Ystavani Mika Makela, Suomen Lahdesta ja Usa:n Kaliforniasta, sai mahtavat liput sunnuntaille, joten silloin kaannamme nenat kohti San Diegoa! Maanantai ja tiistai ovat koulusta lomaa, joten hauska viikonloppu jatkuu sinne asti.

No comments:

Post a Comment