Wednesday, January 6, 2010

Talviloma

Talviloma-terveiset taalta Kaliforniasta! Kirjoittelenkin nyt oikein tuoretta tavaraa tanne blogiin, nimittain tulin kuvassa nakyvalta laskettelureissulta pari tuntia sitten kotiin. Osavaltiota en ole vaihtanut, Kaliforniassa on vuoria ja tarpeeksi korkeilla vuorilla tietysti lunta. Laskureissu idea oli kytenyt paakopassa jo pidempaankin, toteutukseen asti ei oltu viela paasty. Paikallisen valinevuokraajan suosituksesta kaansimme minivanin keulan kohti Big Bear Lake Resortsia. Varasimme hotellihuoneen yhdeksi yoksi ja heitimme kamat autonperaan. Host-siskon saatua flunssan lopullisten lahtijoiden maara kutistui kolmeen: Host-veli Greg, kaverini Grayson (kuvassa vasemmalla esiintyva hujoppi) ja mina. Moottoriteilta paastyamme tie kiemurteli pitkin vuorenrinteita ja nakymat olivat huikeat.

Hiljalleen ohivilisevat puut ja vuorenrinteet vaihtuivat erilaisiin puisiin mokkeihin ja taloihin; olimme saapuneet ehtaan vuoristokylaan. Noh, ehka turisteille suunnatut "Ski & Snowboard Rentals" valokyltit hieman tuhosivat alkuperaisvaikutelmaa. Jo rinteen juurella muistui kuitenkin mieleen missa ollaan, takki piti avata melkein heti kun sen oli saanut kiinni. Kuumuus-ongelma esiintyi kuitenkin vain rinteen juurella jonossa seistessa, tuolihississa ja laskiessa takki piti taas vetaista kiinni. Aurinko porotteli koko ajan ja reissu oli erittain mukava. Rohkeana poikana ensimmaista kertaa lumilaudan paalle hypannyt Greg oli nopea oppimaan ja pystyi yleensa seurailemaan Graysonin ja minun reitteja. Graysonilla oli matkassa kovaa tekoa oleva videokamera, jolla kuvailimme pitkin reissua, joten saattaapa olla etta taallakin nahdaan tulevaisuudessa videopatkaa.

Lieneeko lomalaiskuutta vai mita, mutta ei ole tullut blogia paiviteltya ihan kaikkien hauskojen tapahtumien tasalle. Loman aikana on tullut kaytya NHL-pelissa ja parissa teemapuistossa. Kavin host-perheen ja Mikan kanssa Anaheim Ducksin pelissa. Host perheen kanssa kavin myos alkuperaisessa Disneylandissa ja Universal Studiosilla, joka on Hollywoodissa sijaitseva elokuva-aiheinen teemapuisto.
















Disneyn linna + Jurassic Parkin lavasteita

Seka viela hieman tunnelmaa Ducks-pelista:

No comments:

Post a Comment