Tuesday, December 15, 2009

Joulunodotusta

Hola!

Yllaoleva mysteerinen taideplajays syntyi, kun ajattelin laittavani kuvan blogiin, mutta halusin lisata siihen hieman joulutunnelmaa. Mikas tahan tarkoitukseen paremmin sopisikaan kuin luovuuden suora jatke; Microsoft Paint. Puhekuplassa on kansainvaliset hyvan joulun toivotukset, ajatuskuplaan taas on laiskaisty asioita joita kaikkien mukavien ihmisolentojen lisaksi on tullut taalla ikava. 10 pistetta ja papukaijamerkki sille, joka ensimmaisena huomaa jotain uutta ja jannittavaa kuvassa.

Joulu lahestyy Kaliforniassakin, tosin hieman eri merkeissa kuin Suomessa. Joulukuu vain liitelee ohitse, kun ei lumesta ole tietoakaan. Viime paivina on ollut vahan sateista, mutta tanaan olikin taas ihan t-paita -keli.

Joululomaan on aikaa enaa kaksi kokonaista paivaa! Innolla odotetaan, kuten varmaan siellakin. Siina noin kolmessa viikossahan ehtii vaikka mita, mutta suunnitelmissa olisi ainakin lumilautailua, Universal Studios:lla kaynti, ja NHL-peliin meno. Saattaa ehka olla etta ilmat ovat liian kylmat surffaamiseen, mutta jos saat sallivat, sitakin olisi mukava kokeilla.

Loppukevennykseksi viela terveiset Jake:lta, erityisesti suomineitokaisille!

No comments:

Post a Comment