Tuesday, October 27, 2009

Inkkarit vastaan L'a'nkk'a'rit


Morjesta pitkasta aikaa!


Jenkkifutiskausi on taydella hoyrylla kaynnissa, ja nyt pelataan Foothill League:ta, mika on taman Santa Clarita Valley:n paikallisten koulujen sarja. Eli pre-season pelit on pelattu ja nyt havitellaan kelloa. Kelloapa hyvinkin, nimittain sarjan voittaja saa koulunsa pihalle massiivisen kirkon kellon nakoisen kimpaleen, joka on ikaan kuin iso voittopokaali.


Kausi alkoi kaksi viikkoa sitten Saugus Centurionsia vastaan. Avasimme liigan voitolla. Viime perjantaina kohtasivat vanhat viholliset monessakin mielessa, vastakkain Hart ja Canyon, Intiaanit ja Lehmipojat. Kuumassa ottelussa nahtiin pari ulosajoakin, mutta lopputulos oli 45-27 Intiaanien hyvaksi. Itsellenikin lensi pari lippua, kun erheellisesti nappasin kiinni vastustajan kasvosuojuksesta ja toisessa tilanteessa taisin taklata hieman myohassa, joskin jalkimmainen tilanne oli vahan kyseenalainen. Eika hauska tahan lopu, paasin viela paikalliseen lehteenkin! Tana perjantaina on erittain iso peli tiedossa, Valencia Vikingsia vastaan kotikentalla. Liigan karkijoukkueet iskevat yhteen, tiedossa sakenoiva ja sahkoinen perjantai-ilta.


Paasen pian viettamaan elamani "ensimmaista" Halloweenia. Suomessa se hupsahtaa ohi huomaamatta, mutta ei Amerikan maalla. Kuukausi sitten ilmestyivat ensimmaiset Halloween koristeet naapurustoon ja maara on kasvanut koko ajan. On ilmataytteista hohtavaa kurpitsaa, luurankoa, haamua, noitaa ja luutaa.. Ja tietysti Halloween pukuja ja "karkki tai kepponen" -kiertueella olevia pikkunassikoita. Viime viikonloppuna kavimme host-perheen kanssa laheisella maatilalla hakemassa kurpitsat, jotka sitten kaiverretaan ennen Halloweenia. Mika mahtaakaan olla skandinaavin valinta Halloween puvuksi? Se selviaa ensi blogissa..

No comments:

Post a Comment