Saturday, March 27, 2010

Mainiota Maaliskuuta


Moikka!



Taisi kuukauden paivat vierahtaa viime blogista, onkin korkea aika paivittaa tata siis. Vanha virsi jatkuu, eli kelit ne vaan ovat lampenemaan pain. Aurinko porottelee joka paiva enemman, ja kevaan ensimmaiset auringonpoltteet on tietysti jo saatu. Ihon ruskettumisesta huolen pitaa koulun yleisurheilujuokkuueen treenit joka paiva koulun jalkeen. Joka torstaina on "track meet" eli yleisurheilukisa, jossa kaksi koulua kilpailevat vastakkain. Vuoroviikoin ajellaan bussilla muiden koulujen kentille ja pysytaan oman koulun kentalla. Lajikirjo on mittava. Varmaankin ainoat lajit, missa en ole nahnyt kilpailtavan ovat olleet keihaanheitto(!) ja estejuoksu. On aitajouksua, moukaria ja seivashyppya, mutta ei keihasta! Kumma juttu, etta nainkin tarkea laji on jatetty pois valikoimasta..

Viela viikko koulua, ja sitten alkaa "Spring Break", eli suomennettuna kevatloma! Tallaista hienoutta ei Suomessa ollut, mutta toisaalta taalla ei tunnettu hiihtolomaa. Minulle loma tarkoittaa ensimmaista kertaa taalla ollessani Kalifornian rajojen ulkopuolella seikkailua. Lahdemme nimittain host-aidin ja -veljen kanssa kaupunkien kaupunkiin, metropolien metropoliin, Isoon Omenaan. Itarannikko siis kutsuu ihan viikon sisalla. Vaikka Los Angeleskin tarjoaa pilvenpiirtajia, on Manhattan kuin eri planeetalta. Paasen siis lahietaisyydelta tarkastelemaan kaikkia turistinahtavyyksia kuten vapaudenpatsasta, Empire State Buildingia, Central Parkia, Broadwayta yms. Samalla reissulla olisi tarkoitus piipahtaa myos Philadelphian puolella.

Ei tassa talla kertaa kummempia, tanaan illalla on toogabileet! Lupaan seuraavan paivityksen alle kuukaudessa, hehheh. Viimeistaankin NYC:ista tultua. Sahkopostia saa edelleen lahetella samaan tuttuun osoitteeseen. Pitkaan ostoslistalla ollut kuuloke/mikrofoni -setti Skype puheluita varten lisataan varmasti lahiaikoina tyokalusettiin. Siita kerron taalla myoskin, notta paastaan internetpuheluita soittelemaan. Googlen Picasa-verkkoalbumeihin kayvat nama samat tunnukset kuin sahkopostiin ja blogiin, joten luultavasti kohta on enemman kuviakin naytella kuin vain blogissa olevat. Lopetan nyt taman hypetyksen, joten pysykaa kanavalla ja kuulemiin!

No comments:

Post a Comment